D
e
s
i
g
n
S
e
p
t
e
m
b
e
r
2
0
2
3
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
25
100%

From - To

17.09 17.09

Place

La Caravane Studio - Chaussé d'Alsemberg 131- B-1060
ARTS & CRAFTS

Hey Jude Design x La Caravane Studio

About

- Opening op 17/09 -

Ter gelegenheid van haar 5de verjaardag verwelkomt La Caravane Studio de nieuwe collectie huishoudtextiel Hey Jude, gemaakt van gerecycleerd textielafval van het Belgische high-end linnenbedrijf Libeco.

HEY JUDE DESIGN is een textielatelier in Brussel dat werkt met de artisanale technieken van weven, stiksteken, haken, knopen... Als terugkerende thema's: ontsnapping, de poëzie van de horizon, het landschap en de natuur die het binnendringt. Inspirerende plekken die ruimte laten voor spontane creatie zonder vooraf bepaald design. Zoveel vormen, kleuren en texturen die een specifieke taal creëren die een verhaal op de kijker kan overbrengen. Collecties van textieldecoratie, 100% Made in Belgium, met unieke stukken die in eigen beheer zijn uitgegeven.

LA CARAVANE STUDIO graaft, selecteert, restaureert, adviseert, richt in en brengt in scène. Alle onderdelen zijn klaar voor gebruik, zorgvuldig geselecteerd en gerestaureerd door de creatieve geest achter dit alles, Claire Silva Moreira. De keuzes weerspiegelen zijn persoonlijke stijl, een verrassende en gedurfde mix van verschillende decennia en materialen die toch altijd harmonieus en homogeen blijven. Trouw aan zijn naam, La Caravane Studio is constant in beweging en creëert elke maand een andere sfeer in de winkel.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more