M
o
r
e
t
h
a
n
1
0
0
D
e
s
i
g
n
E
v
e
n
t
s
i
n
t
h
e
c
i
t
y
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
50
100%

From - To

3.09 30.09

Place

Parvis de la Trinité 3, 1050 Ixelles & Rue de l'Amazone 27, 1050
ARTS & CRAFTS

Hey Jude Design x Namesti Design

About

Tentoonstelling meubel- en textieldesign in het hart van Châtelain, in de twee bekende conceptstores “Mellow Concept”:

Hey Jude Design - Design Textiel - Julie Denis

"Hey Jude Design is een textielatelier in Brussel dat werkt met de artisanale technieken van weven, knoopsteken, haken, knopen... Het creatieproces verloopt traag en vereist geduld en passie voor het gebaar.
Een terugkerend thema: ontsnapping, de poëzie van de horizon, het landschap en de natuur die het binnendringt. Inspirerende plekken die ruimte laten voor spontane creatie zonder een vooraf bepaald ontwerp.

Zoveel vormen, kleuren en texturen die een specifieke taal creëren waardoor een verhaal kan worden overgedragen aan degene die het ziet. Collecties van textieldecoraties, 100% Made in Belgium, die unieke stukken in eigen beheer samenbrengen.”

Namesti - Design mobilier - Rémi Esquelisse.

“De missie van NÁMĚSTÍ DESIGN is om meubels van hoge kwaliteit te maken, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. NÁMĚSTÍ DESIGN geeft je huis een uniek karakter. Ons ontwerpproces is een constant spel, waarbij we met nieuwe kleuren en materialen spelen die je dit iconische ontwerp geven.

Onze producten zijn gemaakt van keramische tegels in verschillende kleuren, materialen en maten. Ze worden allemaal met de hand gemaakt in ons atelier in België. De basis is gemaakt van hout en vervolgens bedekt met keramische tegels aan de bovenkant. Elk product is gebouwd met vier wielen, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen zijn.”

Mellow Concept Store - Maud Colassin

“6 jaar geleden besloot ik mijn leven te veranderen om mijn eigen modeboetiek in Brussel te openen met mijn stijl: minimalistisch, Scandinavisch met rechte snitten en een brede waaier aan prijzen om aan ieders verwachtingen te voldoen.

Omdat ik er zeker van wilde zijn aan de behoeften van iedereen te voldaan, besloot ik het aanbod uit te breiden naar herenmode en huishoudartikelen.
Ik hoop dat u zult genieten van mijn selectie.”

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more