D
e
s
i
g
n
S
e
p
t
e
m
b
e
r
2
0
2
3
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
25
100%
Go back to previous page

From - To

24.09 25.09

Place

TOUR & TAXIS Gare Maritime - Rue Picard, 11 – 1000 Brussels, Belgium
CONTEMPORARY DESIGN MARKET

Contemporary Design Market

About

De editie van 2022 wordt opnieuw georganiseerd in de prachtige site van het Gare Maritime in Tour & Taxis, als een van de hoogtepunten van het Brussels Design September programma. Contemporary Design Market zal de plaats delen met de Brussels Design Market, het grootste evenement gewijd aan 20ste eeuws design dat steevast meer dan 7 000 bezoekers aantrekt!

De Contemporary Design Market is een exclusief tentoonstellings- en verkoopplatform voor zowel gevestigde als opkomende Belgische ontwerpers die werken in verschillende designdisciplines en met een verscheidenheid aan media. Het is een unieke kans om ontwerpers te ontdekken, opkomend talent te ontmoeten en natuurlijk, om authentieke Belgische designstukken te verwerven.

Contemporary Design Market maakt deel uit van het Design September programma en is een initiatief van Flanders DC, Wallonie Design en Design September.

Professionelen, verzamelaars, handelaars, architecten en designliefhebbers van allerlei soorten worden uitgenodigd om het allerbeste van de Belgische hedendaagse designscène te ontdekken. De ontwerpers worden zorgvuldig geselecteerd door een comité van experten en stellen gedurende één weekend hun nieuwste creaties voor.

ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2022 - 9U > 18U
ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022 - 9U > 17U

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more