Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4

From - To

12.09 30.09

Place

Rue Léopold 9, 1000 Bruxelles
TENTOONSTELLINGEN

ARTFUL WONDERS

About

Duurzame en ethische creaties onthullen

Tijdens Design September in het hotel presenteren we met trots drie opmerkelijke kunstenaars. Dompel jezelf onder in de bruisende wereld van design als Brussel tot leven komt met het langverwachte evenement Design September. Gedurende de hele maand viert de stad creativiteit, innovatie en artistieke expressie, en trekt ontwerpers, kunstenaars en liefhebbers van over de hele wereld.

De eerste groep kunstenaars bestaat uit Margaux Baert, een Belgische papierkunstenaar, en Gerda Maas, een Nederlandse kunstenares die werkt met fijn draad en natuurlijke elementen. Zij zijn geassocieerd met Umanoa (www.umanoa.com), een platform dat is opgericht met een visie voor prachtige hedendaagse kunst & design gebaseerd op duurzame en ethische praktijken. De partnerontwerpers van Umanoa leggen de nadruk op hoogwaardig handwerk en gebruiken materialen van duurzame gewassen en diervriendelijke landbouw. Sommigen gebruiken zelfs Biodesign-materialen om de bodem- en luchtkwaliteit te verbeteren.

De derde kunstenaar, Peter Donders, een Belgische 3D-ontwerper, laat vakmanschap en technologie naadloos in elkaar overvloeien, waarbij hij de grenzen van bestaande technieken verkent en fascinerende elementen toevoegt die geïnspireerd zijn door Art Nouveau-architect Victor Horta.


Ontdek meer over de kunstenaars:
Margaux Baert: https://margauxbaert.com/
Gerda Maas: https://gerdamaas.viewbook.com/
Peter Donders: https://peterdonders.com/index.php

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more