M
o
r
e
t
h
a
n
1
0
0
D
e
s
i
g
n
E
v
e
n
t
s
i
n
t
h
e
c
i
t
y
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
50
100%

From - To

17.09 18.09

Place

Rue des Mélèzes 103, 1050, Ixelles

About

Laetitia & Patrick vormen één.
Ze zijn een kunstenaarsduo, ze zijn één kunstenaar.
Op een nacht hadden ze een verlangen. Het verlangen om een plek te openen waar ze hun gemeenschappelijke talenten konden samenbrengen.

Laetitia houdt van het soort interieurs waar je je goed voelt, warm en gedurfd, vol ideeën, vol vormen en kleuren, de lichtgevende sferen rijk aan details. Patrick houdt vooral van creëren. Ontwerper, kunstenaar en ambachtsman. Hij creëert nuttige, decoratieve en altijd verrassende objecten, soms een kunstwerk, soms een functioneel object, en soms beide tegelijk.

In enkele dagen tijd vonden ze de plek, een voormalige handel van boven Elsene, twee stappen verwijderd van het Tenboschpark, en ze hebben er een gastvrije ruimte van gemaakt, klaar om al hun vondsten, al hun creaties en al hun decoratieve ideeën te onthullen. Op het gelijkvloers van de Mélèzesstraat bevinden zich de winkel, de kelders en hun atelier. TILT de winkel en TILT atelier zijn geboren.

TILT? Omdat ze gekanteld zijn. Gekanteld op deze gemeenschappelijke wens. En ook omdat het enige echte criterium voor de selectie van de objecten en de aanwezige creaties in de winkel, dat is omdat ze allebei kantelen terwijl ze ze in hun hoofd zien of zich voorstellen. Als ze iets leuk vinden, wisselen ze een blik uit, ze kantelen. Omdat het ook dit is, Things I Love Today, de winkel van objecten en interieurs waar we van houden.

TILT universum wordt bepaald door wat je doet smelten, door de vormen en kleuren, door de lichten en de geuren, want voor hen is het leven mooi en het verdient dit alles. Samen hebben ze een verrassende en unieke plek gecreëerd, dichter bij de eclectische geest en de kleurrijke San Francisco villa's van Scandinavisch design. Ze stelden zich een soort van harmonieuze wunderkammer voor waar er kleine meubels, kunstwerken, lampen, vazen, parfums, sieraden en duizend en een andere ideeën zijn waar iedereen het grote of kleine geschenk kan vinden om aan te bieden of zich te veroorloven.

We kunnen bij TILT creaties "made in here" van TILT studio, kunstwerken en merken als Ortigia en vele anderen vinden.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more