D
e
s
i
g
n
S
e
p
t
e
m
b
e
r
2
0
2
3
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
25
100%
Go back to previous page

From - To

16.09 18.09

Place

La Bocca della Verita - Boulevard Clovis 85, B-1000
ARTS & CRAFTS

Mini Archi

About

- Opening op 17/09 om 17uur -

Ana Maia werd geboren in Porto, Portugal. Ze is architect en ontwerper en verdeelt haar leven en werk tussen Brussel en Porto.
Na haar studie architectuur aan de Universiteit van Porto, begon ze in 2001 samen te werken met verschillende ontwerpstudio's in België en richtte ze haar aandacht op architectuur, interieurarchitectuur en design.
In 2013 richtte ze het merk Mini Archi op en in 2013 richtte ze haar eigen studio op, in Brussel.

Architectuur, kunst en design invloeden verweven, geïnspireerd door werelden van Mies Van der Rohe, Alvaro Siza, en Bauhaus stijl, wordt haar werk gekenmerkt door een systeem van meubels en modulaire objets, waar mensen kunnen interageren met objecten op basis van hun stemming van de dag, waar iedereen kan spelen en concepten van ruimte, licht en schaduwen te ontwikkelen.

Ana Maia Studio is nu gewijd aan de creatieve richting, ontwerp en op maat gemaakte meubels, van exclusieve projecten voor particuliere klanten en bedrijven.

Alle producten worden in Portugal gemaakt, in samenwerking met vooraanstaande medewerkers uit de industriële of ambachtelijke sector.

OPENINGSTIJDEN:
16-17-18/09: 11uur > 19uur

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more