D
e
s
i
g
n
S
e
p
t
e
m
b
e
r
2
0
2
3
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
25
100%

From - To

13.09 30.09

Place

Rue des bouchers 37A, Bruxelles 1000
SHOPS & BRANDS

Extra-ordinaire

About

Het is september en je weet wat dat betekent, toch? EEN HELE MAAND GEWIJD AAN BRUSSELS DESIGN.

Voor deze gelegenheid werkt Extra-Ordinaire samen met BDS om een reeks samenwerkingen en evenementen voor te stellen tot de laatste dag van de maand: Het begon op woensdag de 7de en zal duren tot donderdag de 30ste:

We verwelkomen met trots speciale gasten & ontwerpers voor exclusieve samenwerkingen & evenementen:

Brussels Design September - Het festival dat een maand lang door de stad wordt gedragen. We presenteren de partnerschappen, gesteund door de BDS, op donderdag de 16e tijdens een after-work van 18u tot 21u.

Thierry Boutemy - de vermaarde bloemist uit Brussel - creëert een reeks speciale bloemstukken die in onze winkel - Rue des Bouchers 37a, 1000 Brussel - te zien zullen zijn. Mis deze maand de kans niet om de op maat gemaakte bloemenstructuren van de kunstenaar te bewonderen.

All in All Studio - een antiekzaak gewijd aan XX Eeuwse designobjecten & meubelstukken - is aanwezig in onze boetiek. Zorgvuldig geselecteerd door Jean-Paul Lespagnard, kunt u deze uitzonderlijke stukken in onze lokalen bewonderen en kopen!

Lionel Jadot - de in België geboren en gevestigde architect, ontwerper en filmmaker - heeft samengewerkt met onze hoofdontwerper Jean-Paul om uitzonderlijke lampen te creëren die zullen worden tentoongesteld in onze winkel op woensdag de 29e van 16u tot 17u. Als deze unieke samenwerking tussen twee geweldige kunstenaars nog niet genoeg is om u ons te laten bezoeken, weet dan dat het evenement ook de afsluiting zal zijn van onze maand-lange samenwerkingen en dat alle deelnemende kunstenaars & workshops aanwezig zullen zijn en de muziek zal doorgaan tot we niet meer kunnen!

Frederik Rombach - een Antwerps atelier dat zich toelegt op het creëren en onderzoeken van producten, sculpturen en outreachende glasprojecten vanuit een duurzaam, eco-vriendelijk perspectief - is aanwezig in onze winkel. Kom hun unieke en verantwoorde creaties bekijken!

DINDINS - een Brusselse traiteur, opgericht door Jean Fonsny, die enkel met biologische producten werkt - zal unieke gerechten serveren tijdens een speciaal evenement georganiseerd door Extra-Ordinaire in de winkel. Deze unieke gebeurtenis zal plaatsvinden in de vorm van een diner op donderdag de 23e en zal het servies van Hélène Bédouet - hieronder voorgesteld - in de kijker zetten:

Hélène Bédouet - een getalenteerde Belgische keramiste - zal haar werk op een unieke manier presenteren tijdens ons diner op donderdag de 23e: onze gasten zullen hun maaltijd geserveerd krijgen op het servies dat de kunstenares voor deze gelegenheid heeft gemaakt en zullen vervolgens de creaties mee naar huis mogen nemen. Dit evenement kan enkel bijgewoond worden op uitnodiging. Meer info volgt!

Frizbee Ceramics - een tweemans kunstenaarscollectief, gevestigd in Brussel, dat porseleinen objecten in beperkte oplage produceert - is aanwezig in onze winkel. Kom hun werk bekijken!


EVENEMENTEN RECAP - DATA & INFO

16/09 - After-work & presentatie van de BDS: Drankjes, muziek, toespraken & meer!
23/09 - Exclusief diner met de steun van DINDINS & Hélène Bédouet
29/09 - Lionel Jadot X Jean-Paul Lespagnard Lampen Tentoonstelling van 16u tot 17u, gevolgd door Muziek, Drankjes en de aanwezigheid van alle partners.
07-30/09 - Uitgelichte stukken van All in All Studio, Frederik Rombach, Thierry Boutemy & Frizbee Ceramics in onze winkel.

Een laatste ding, laten we een moment nemen om onszelf eraan te herinneren dat Extra-Ordinaire de BDS BEST SHOP DESIGN AWARD 2020 heeft gewonnen!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more