M
o
r
e
t
h
a
n
1
0
0
D
e
s
i
g
n
E
v
e
n
t
s
i
n
t
h
e
c
i
t
y
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
50
100%

From - To

17.09 18.09

Place

Rue des Atrébates 20, 1040 Etterbeek
ARTS & CRAFTS

Esquisse Jewels

About

Sergiu Lom is een perfect voorbeeld van “self-made”.
Zijn multidisciplinaire opleiding (architectuur, tatoeage kunst, ambachtelijk design, industrieel design en natuurlijk juwelen), begiftigd met een grenzeloze nieuwsgierigheid en een grote creativiteit, heeft hem in staat gesteld een origineel concept op te zetten waarin menselijke waarden een primordiale plaats innemen.

OP MAAT GEMAAKTE JUWELEN

De creatie van een juweel is het resultaat van een ontmoeting, iets in vertrouwen delen. Daarom wil Sergiu Lom elke persoon individueel ontmoeten, om zijn achtergrond en zijn verlangens te ontdekken. Het juweel neemt dan de vorm aan van een schets, een schets getekend door de vaardige potloodstreep van de ontwerper. Elk woord beïnvloedt de curve van de lijn, als een levensreis, een verhaal gematerialiseerd in een juweel.

Bij Esquisse Jewels wordt de creatie aangepast aan elk verhaal: het is mogelijk om van een blanco blad te vertrekken of, integendeel, om oude juwelen die in de kast liggen een nieuw leven te geven. De klant krijgt ook een ruime keuze aan stenen aangeboden, zodat hij zijn juweel kan laten zetten met de edelsteen van zijn keuze.

INLEIDING TOT JUWELEN/WORKSHOPS

Goudsmeden is een kunst die ervaring, geduld en handigheid vereist, maar ook passie! En het is deze passie die Sergiu Lom drijft. Omdat een passie gedeeld en overgedragen moet worden, biedt Esquisse Jewels workshops aan om u kennis te laten maken met juwelen.

Deze workshop wordt gegeven in een gezellige omgeving waar bijzondere aandacht wordt besteed aan het experimenteren met onze zintuigen en individuele gevoeligheden.

Tijdens drie sessies van telkens drie uur, of een hele dag, kruipen de deelnemers in de huid van een juwelenkunstenaar. Zij kunnen hun eigen juwelen maken in het atelier gelegen onder de winkel. Sergiu Lom staat de leerling-juweliers gedurende het hele creatieve proces bij met gedegen advies en een helpende hand tijdens de meest delicate fasen van hun verbeelding.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more