M
o
r
e
t
h
a
n
1
0
0
D
e
s
i
g
n
E
v
e
n
t
s
i
n
t
h
e
c
i
t
y
Brussels Design September - Intro slide 1
Brussels Design September - Intro slide 2
Brussels Design September - Intro slide 3
Brussels Design September - Intro slide 4
50
100%
Go back to previous page

From - To

16.09 30.09

Place

20 rue Defacqz 1000 Bruxelles
ARTS & CRAFTS

Blanco Studio

About

Blanco Studio is een multidisciplinair creatief bureau opgericht door twee jonge ondernemers, Inès, architect van opleiding, en haar broer Robin, afgestudeerd in interieurarchitectuur en design, en gepassioneerd door fotografie.

Zich bewust van de bestaande en voortdurende interactie tussen elke creatieve discipline en geleid door dit verlangen om samen te werken, besloten ze hun respectieve sterke punten, die vaak complementair waren, te bundelen in dienst van creativiteit; met de ambitie om de barrières die hun verschillende interessegebieden scheiden te slechten en ze op één plek samen te brengen.

Blanco Studio wil daarom makers uit verschillende disciplines samenbrengen om zo uitwisselingen te stimuleren en hun projecten op een ongekende manier naast elkaar te laten bestaan.
Met dit in gedachten is het atelier sober en veelzijdig ingericht, om de prestaties van de kunstenaars of ontwerpers die op de plaatsen tentoongesteld worden te sublimeren.

Met als doel makers van dienst te zijn en hun werk te delen, wil Blanco graag deelnemen aan de 2021-editie van Design September.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more