Goele Maes at MOK #ikkoopbelgisch #jachetebelge

Goele Maes is gepassioneerd door hout als basismateriaal voor haar ontwerpen. Haar spiegel Helena is geïnspireerd door het systeem van de kantklosstaander. Hierdoor kan de spiegel manueel in de hoogte versteld worden. Daarnaast toont ze nog de klapstoel Klaas en de staantafel Hobo.

Bij MOK Speciality Coffee Roastery & Bar gaan we alleen voor de allerbeste bonen en het allerbeste branden van de koffie, zodat we jou een uitgelezen koffie-ervaring kunnen bezorgen.

België telt bijzonder veel steengoede ontwerpers en vernieuwende designmerken. En ze maken fascinerende meubel- en interieurstukken, maar ook brillen, juwelen, serviesgoed, wandtapijten,... 16 ontwerpers, collectieven en merken staan te trappelen om tijdens Design September (6 -30 september) hun nieuwste werk te tonen in Brussel. 15 vitrines maken speciaal voor hen plaats en laten de stukken in dialoog gaan met hun eigen koopwaren.

Met het #ikkoopbelgisch-parcours bieden we een gratis tentoonstelling in de Dansaertwijk aan. Deze bruisende wijk toont al vele decennia dat Brussel een creatieve, inspirerende plek is waar je het leven goed is. Doorheen het parcours ontdek je niet alleen nieuwe designstukken, je leert ook 15 winkels, galerijen en horecazaken kennen die geloven in Belgisch design, ondernemerschap en authenticiteit.
Ik Koop Belgisch/J’Achète Belge (een initiatief van Flanders DC, Creamoda, MAD Brussels en WBDM - Wallonie-Bruxelles Design Mode) wil design- en modelabels van eigen bodem in de verf zetten. De consument wil immers wel lokaal kopen, maar kent het aanbod niet altijd. Dat geldt voor design nog veel meer dan voor mode. Met dit parcours willen Flanders DC en MAD Brussels hier iets aan veranderen en tonen dat er Belgisch design is voor alle smaken en beurzen.

http://goelemaes.blogspot.com - https://mokcoffee.be - www.ikkoopbelgisch.be - www.flandersdc.be - www.mad.brussels