Nathalie Auzépy - HUMAN URBAN NATURE - “Amour, espace et perception”

Nathalie Auzépy is een kunstenaar en een ruimteontwerper. Verschillende van haar kunstwerken werden verworven door de regio Brussel en haar gemeenten.
Nathalie, liefhebber van België, inwijst haar nieuwe polymorfe art-site gewijd aan de creatie.
Design September is de gelegenheid voor haar om u uit te nodigen in "preview" om een deel van zijn creativiteit te ontdekken.

"MENSELIJKE STADSKUNST
Herstel van beweging en leven waar er niet meer is, om een verbroken schakel te herstellen, om de duisternis in licht te transformeren, om liefde en begrip te creëren voor een wereld die zachter is en "verbonden" is met leven en spiritualiteit. De natuur als de creatieve en suggestieve kracht Stedelijkheid als de sociale en levende menselijke architectuur. Mens: «ons» ...
3 bases in verbinding en in permanente evolutie en wedergeboorte in hun perceptie, in hun ruimtelijke structuur met de maatschappij, de emotionele en de spirituele relatie. De Geest van het leven als het punt van samenhang. Beide thema's en experimenteerterreinen komen deze 3 elementen samen in dialoog voor deze poëtische tentoonstelling die onze grondvesten van de perceptie van onze wereld en de mensheid bevraagt. Meubilair, verlichting, interactieve sculpturen, video's en fotografie:
«The Tree of Life» - Tree Sound sculpture (akoestisch en elektronisch) en interactief.
«The Sacred Woman»: sculpturen, fotografie en vidéo
«Funky Space»: meubels en verlichting
" Gevallen engel "....