155 Espace Deco - Showroom Vanessa Bruffaerts & Atelier Pol Quadens

Vanessa Bruffaerts verwelkomt je op 155 Espace Déco, een prachtig gerenoveerde kerk uit de jaren 1930, die zowel de showroom als de Pol Quadens-werkplaats herbergt. Het is ook de plaats van het leven van het paar. In deze ruimte de ruwe schoonheid, het ontwerp van vintage meubels en voorwerpen côtoientles kleurrijk textiel, en het creëren van een zeer persoonlijke universum, de foiscontemporain en interieur chaleureux.

Décoratrice 20 jaar, de visie van de business Vanessa's: nooit op te leggen Toch, maar bevoorrecht luisteren en dan aanpassen aan ieders wereld, terwijl het een persoonlijke toets toevoegt.

In haar showroom exposeert ze haar favorieten, waaronder een aantal Belgische ontwerpers waar ze een groeiende belangstelling voor heeft. Het découvrenotamment wallpapers Kledij, lampen Yves Pauwels, FLEX bibliotheken Filip Janssens ...

En ter gelegenheid van Design September en Open Monumentendagen, eigentijdse wandtapijten del'artiste textiel Genevieve Levivier (A ZDesign), de bronzen sculpturen van Pierre Rulens en het prachtige keramiek van Tristan Philippe.