Bauhaus Centenary

Exhibitions

« Le paysage est un tissage de formes et de couleurs, je puise ma force créative dans la nature qui ne cesse de nous étonner et que nous devons préserver et vénérer »
Caroline Notté, architect en multidisciplinaire kunstenaar creëert verbluffende universums waarin kleur, materie en vormen een essentiële rol spelen in haar composities: haar projecten worden gesublimeerd door haar talent om tegenstellingen te combineren en onverwachte associaties te creëren.

Voortdurend geïnspireerd door het werk van de grote meesters van de Bauhaus-kleur en zijn omgeving (zijn atelier is in het huis van Louis Herman de Koninck), Notté pleit voor een terugkeer naar de basis.

Als schilder op zijn doek, maakt Notte kleurenkaders samen, altijd op zoek naar nauwkeurigheid, tussen lijnenspellen, vormen en materialen. Het textiel en het weven wordt zijn steun door een verzameling tapijten met formele en kleurrijke tonen die Caroline Notté huldigt aan het eeuwfeest van de emblematische beweging, die emoties en geschiedenis met elkaar associeert.

Date event : 03.09 > 30.09 Vernissage: ouverts les jeudi , vendredi et samedi apres midi Tel: 00326474820 address: avenue Fond'Roy 105 - 1180 Bruxelles Website: http://www.carolinenotte.com