NIYONA - UKIYO Collection

Shops&Brands

NIYONA introduceert zijn eerste collectie interieur- en decoratieve kegelvormige objecten voor diverse doeleinden en divers gebruik. Het is onder de noemer "UKIYO", dat een zwevende wereld uitdrukt, op zoek naar plezier, dat deze gelimiteerde serie lederobjecten zich voorstelt en wordt gepresenteerd.

Tijdens Design September zijn het atelier en de studio open voor het publiek en enkele workshops zullen worden georganiseerd rond het thema van de collectie.

NIYONA is een ontwerpstudio en atelier gespecialiseerd in fijne lederwaren in combinatie met expertise en exclusiviteit.

Met een hedendaagse aanpak van de ambacht –door de grenzen van de creativiteit en de techniek te verlengen- gaat NIYONA de uitdaging aan innovatieve en stimulerende projecten te realiseren die de waarden van hun unieke knowhow weerspiegelt. Spelend met het idee van de mad-scientist, experimenteert en exploreert het hele team met leder, om zo de studio uit te bouwen tot een research lab waar alles mogelijk is. NIYONA kan zo voor iedere klant een gepersonaliseerd product, op maat en specifieke oplossingen aanbieden waar kwaliteit, originaliteit en functionaliteit centraal staat.

Date event : 11.09 > 27.09 Vernissage: 14/09/2019 - 10:00 > 14:00 Tel: +32 2 219 20 74 address: Rue de Laeken 86 Website: http://www.niyona.be/