Dyson

Dyson ingenieurs lossen dagdagelijkse problemen op die anderen negeren. Het begon meer dan dan twintig jaar geleden; gefrustreerd door de prestaties van zijn eigen stofzuiger, haalde James Dyson hem helemaal uit elkaar om het probleem te vinden. De zak raakte verstopt, waardoor de machine aan zuigkracht verloor en vuil liet liggen.

Na 5,127 prototypes en verschillende tegenslagen, ontwikkelde James Dyson ’s werelds eerste stofzuiger met cycloontechnologie zonder verlies aan zuigkracht. Vandaag de dag wordt Dyson ondersteund door meer dan 1.536 ingenieurs, verkoopt Dyson machines in 67 landen waaronder Japan, Amerika, China, Frankrijk en Duitsland. Het is marktleider in het V.K., de V.S., Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en België. Dyson investeert elke week meer dan £1.5miljoen in onderzoek en ontwikkeling; voor de ontwikkeling van technologie voor de komende 25 jaar. Het designproces is iteratief, en ingenieurs worden aangemoedigd om te falen, net zoals James Dyson dat deed bij zijn eerste 5.126 prototypes.

Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in een zeer breed spectrum aan disciplines van vloeienstoffenmechanica, tot electronica, EMC, mechaniek, electriciteit, chemie, akoestiek, software, en ook microbiologie waarbij Dyson zijn eigen kolonie huisstofmijten kweekt om onderzoek op uit te voeren. Dyson’s recentste uitvinding, de Dyson digitale motor, is een van de kleinste 1600W motors ter wereld. Hij draait twee keer zo snel als een conventionele motor. Hij drijft de Dyson Airblade handdroger en Dyson’s snoerloze stofzuigers aan en zal ook de volgende generatie Dyson technologie aandrijven.