KEWLOX

Shops&Brands

Door het zuivere ontwerp en het tijdloze intelligente systeem is het Kewlox-opbergmeubel een icoon om zelf te monteren geworden.

Het Kewlox-opbergmeubel, een Belgisch stijlicoon sinds meer dan 50 jaar, is gebaseerd op een ingenieus montagesysteem. Het is terug te leiden tot vier stalen hoekprofielen die massief beuken dwarslatten en draagklampen samen houden om een stevige structuur met levenslange garantie, waarvan de montage geen lijm noch schroeven behoeft, te creëren.

Aanpasbaar

KEWLOX® is een uniek concept dat tegen de wereldwijde trend inzake meubelen in gaat (snel verbruikt, snel vervangen). Het stoelt op een zeer eenvoudig systeem dat noch lijm, noch spijkers of schroeven vereist.

De Kewlox-meubelen zijn makkelijk te monteren, demonteren en hermonteren. U kunt ze makkelijk omvormen dankzij de apart verkrijgbare wisselstukken.

Gepersonaliseerd

Het gamma dat meer dan 50 jaar geleden ontworpen werd en vandaag nog steeds geproduceerd wordt, werd in de loop der jaren uitgebreid met nieuwe modellen, accessoires en afwerkingen. Met meer dan 40 paneelkleuren, 10 breedtes, 5 dieptes, 6 hoogtes voor de vakken en verschillende materialen kunt u eindeloos combineren.

En wanneer elke centimeter telt of u uw creativiteit wenst bot te vieren, kan KEWLOX® zelfs uw meubel op maat maken.

Tijdloos

Het KEWLOX®-opbergmeubel, icoon van Belgisch design, stelt u in staat tijdloze en zuivere configuraties te maken om uw persoonlijke of professionele ruimte in te richten.

Date event : 5.09 > 30.09 Vernissage: - Tel: +32495255197 address: 7 Rue Sainte-Anne - 5310 Leuze Website: http://www.kewlox.com