THE RESTAURANT BY PIERRE BALTHAZAR

Hôtel

Pierre stelt wekelijks een nieuwe kaart samen, die het woord geeft aan de lokale producten met als resultaat een variatie van gerechten die de authenticiteit en de creativiteit van de chef tonen.

Pure smaken die de kindertijd opnieuw ophalen, ontmoetingen, reizen, gemaakt door de chef met het grootste respect voor de herkomst en de cultuur van het product.

Hoog boven de skyline van Brussel staat The Hotel Brussels, gelegen aan de Waterloolaan, de smaakvolle Brusselse winkelstraat: de ideale plek om te winkelen in Brussel maar ook om te ontsnappen aan de drukte van de stad en uzelf wat rust te gunnen.

Vaak geprezen voor de perfecte service, elegant ingerichte kamers en levendige atmosfeer, nodigt The Hotel Brussels u uit om te genieten van het spectaculaire panorama vanuit het iconische gebouw, zowel tijdens een business meeting als gedurende een welverdiende verwenbeurt in de spa.

The Hotel in Brussel is ideaal gelegen in het centrum van de stad en bevindt zich slechts op enkele minuten stappen van belangrijke bezienswaardigheden: de befaamde Boulevard de Waterloo, de historische Grote Markt en het Europees Parlement.

Date event : 5.09 > 30.09 Vernissage: - Tel: +32 2 504 11 11 address: Boulevard de Waterloo 38, 1000 Bruxelles Website: http://www.thehotel.be