Integrale transformatie van een optiekzaak. Het project werd gerealiseerd in nauwe samenspraak met de klant, die op zijn beurt alle technische eisen in rekening bracht voor het vlot functioneren van de winkel. Het geheel van het meubilair werd volledig op maat ontworpen, waarbij de grote glazen  wanden de continuïteit tussen het atelier, de optometrie-zaal en de winkelruimte verzekeren. Een eiken visgraatparket werd gekozen als vloerbekleding voor het grootste deel van de winkel, maar evenzeer voor de muren waarin grote kasten werden ingewerkt. De continuïteit van het materiaal zorgt voor een warme uitstraling en een opmerkelijk visueel effect. Er werd een granitosteen uitgekozen die werd aangewend als ondergrond van de nieuwe etalage, voor de toonbank en als vloerbekleding in het atelier. Het meubilair heeft steeds een structuur die bestaat uit mat zwart gelakte profielen, die mooi passen bij het aanwezige hout.